Categories
Beauty

Voordelen van collageen: meer dan Skin Deep

In onze dagelijkse voeding zijn vis, vlees, botten en organen de beste bronnen van collageen. Vegetariërs kunnen rekenen op bonen, kaas, eieren en tarwekiemen. Hier is een goede tip: het toevoegen van vitamine C uit bessen en groenten zal het gebruik en de productie van collageen verhogen, naast het minerale koper en sterolen die zijn afgeleid van aloë vera. U kunt koper halen uit bronnen zoals sesamzaad en cashewnoten.

Afgezien van de schoonheidsvoordelen, kan het aminozuurprofiel van collageen voor iedereen levens veranderen. Het ondersteunt de stemming, de darmgezondheid, pijn in gewrichten en na het sporten. Het hoge gehalte aan proline, waarvan is aangetoond dat het significant aanwezig is bij wondgenezing, en glycine, een belangrijke remmende neurotransmitter en een natuurlijke ontstekingsremmer, zijn tegenwoordig van groot belang voor onderzoek.

Bij consistent gebruik, anti-veroudering, verbeterde spijsvertering, ontgifting, rustgevende slaap7, hersenfunctie en gewichtsverlies zijn het allemaal voordelen van collageenconsumptie waar u naar uit kunt kijken. Voor degenen onder ons die de klok willen verslaan, pijnvrij willen blijven en er jonger uit willen zien, is collageen misschien wel je geheime wapen.

Categories
Beauty

Waarom krijg ik steeds aften?

Kankerzweren verschijnen in de mond, op de tong, lippen, wangen en tandvlees en kunnen zich ontwikkelen tot zweren, of een witte zwelling die zo groot kan zijn als een speldenknop of zo groot als een kwart. Ze veroorzaken een branderig, tintelend gevoel dat irriterend en pijnlijk kan zijn, vooral bij het eten of drinken van bepaalde soorten voedsel. Ze kunnen snel verschijnen (en kunnen verdwijnen) of blijven hangen voor een maand.

Dus wat veroorzaakt dit soort zweren? Zoals bij veel ziekten, worden aften veroorzaakt door een ontsteking in het lichaam. Er kunnen veel triggers zijn, zoals voedingstekorten, die onnodige ontstekingen kunnen veroorzaken; hormonale onevenwichtigheden; tandheelkundige problemen; voedsel allergie; overmatige stress en vermoeidheid; bijten op uw wang of kauwgom tijdens het eten, wat stress veroorzaakt in het gebied; als u uw tandenborstel niet routinematig verwisselt of een tandpasta met overmatige chemicaliën gebruikt.

Wat kan je doen?

Het opruimen van het dieet, het aanpakken van hormoonproblemen, het beheersen van stress en ervoor zorgen dat uw eliminatieproces efficiënt werkt, zal allemaal een groot verschil maken in hoe lang de aften zullen duren of terugkeren. Houd er rekening mee dat het drinken van minimaal 64 gram water per dag de eliminatie en verwijdering van gifstoffen uit het lichaam kan verbeteren.

Voedingstekorten zoals ijzer, L-lysine, vitamine B12 en andere B-vitamines, foliumzuur, vitamine C en zink zijn allemaal in verband gebracht met uitbraken. Het dagelijks nemen van een hoogwaardige multivitamine kan helpen om voedingsstoffen te leveren die u mogelijk niet in uw dieet krijgt. Knoflook en olijfblad kunnen samen als natuurlijk antibioticum fungeren en helpen bij het verwijderen van bacteriën. Alfalfa en rode klaver kunnen helpen bij het reinigen van de bloedbaan (niet te gebruiken met bepaalde medicijnen of als u zwanger bent).

Categories
Beauty

Uw huidverzorgingsregime

Uw reguliere huidverzorgingssysteem is misschien niet het beste het hele jaar door. Maar het veranderen van je schoonheidsroutine in overeenstemming met het seizoen is iets waar maar weinigen van ons over nadenken.

Net zoals u uw garderobe in overleg met de seizoenen omschakelt, moet u ook uw huidverzorgingsproducten roteren om uw huid te beschermen tegen klimaatvariabelen … extreme hitte, kou en vochtigheid … zelfs de harde wind. De omgeving / geografische omstandigheden waarin u leeft, evenals de dagelijkse stress die u doormaakt, kunnen van invloed zijn op de manier waarop uw huid zich gedraagt ​​en reageert! Dus aandacht besteden aan de seizoensgebonden klimaatveranderingen zal van invloed zijn op welke huidverzorgingsbehandelingen u nodig heeft en eventuele aanpassingen van het regime.

Wist je dat onze eetgewoonten ook veranderen met de seizoenen? Dat komt waarschijnlijk door de seizoensgebonden oogstpatronen van alles wat vers, fruitig en groen is! Aangezien we het er allemaal over eens zijn, heeft wat je binnenkrijgt direct invloed op de gezondheid van je huid.

Je hebt nu meerdere redenen om je regime met de seizoenen te veranderen!

Over het algemeen zult u merken dat uw teint in de zomer vetter is en in de winter droger, wat betekent dat dezelfde vochtinbrengende crème die het hele jaar door wordt gebruikt, niet voldoende is. Gebruik de seizoensverandering in uw regio als een indicator om te beginnen met de overgang van uw producten.

Categories
Beauty

Stressvolle huid redden

Rimpels

Merk je meer fijne lijntjes en laksheid in je huid? Stress kan op hormonaal niveau invloed op u hebben. Cortisol, het hormoon dat vrijkomt bij stress, is de natuurlijke vijand van collageen en breekt het bindweefsel af dat je teint strak en stevig houdt.

De oplossing: let op wanneer u gezichtsuitdrukkingen vasthoudt op momenten van stress. Adem diep in en terwijl je uitademt, visualiseer je dat je gezicht ontspannen en soepel is. Meditatie is ook nuttig, ook al heb je maar een paar momenten.

Zakken onder de ogen

De takenlijst van morgen kan je bezighouden, waardoor je niet genoeg schoonheidsslaapjes krijgt. Hierdoor kan er vloeistof onder uw onderste ooglid komen, wat resulteert in een gezwollen puinhoop in de ochtend.

Categories
Beauty

De evolutie van huidverjonging

Als er een nieuwe dienst bij Desert H komt, wil ik er graag zoveel mogelijk over weten – om mezelf op te leiden en de lezers beter te informeren. Dat is het geval met SilkPeel D. Ik had nog nooit gehoord van de behandeling die Studio Facials-eigenaar Kris K ‘alle woede in LA’ noemde, dus ging ik aan het werk om de werkzaamheid ervan te onderzoeken.

Het lijkt erop dat veel beroemdheden inderdaad naar SilkPeel gaan om die ‘onberispelijke look’ te bereiken. Ze behandelen niet alleen hun gezicht, maar ook verschillende delen van het lichaam, waaronder het decolleté, de nek, handen en voeten.

Wat onderscheidt deze behandeling van andere?

De SilkPeel combineert drie behandelingen in één om de huid te exfoliëren, extraheren en doordringen met heilzame serums om verschillende huidaandoeningen te behandelen. “Het is niet-invasief, duurt slechts 30 minuten en heeft geen downtime”, zegt Kabris, “dus je kunt het gebruiken voor een groot evenement of gewoon tijdens je lunchpauze.”

Welke huidaandoeningen behandelt SilkPeel?

Net als andere behandelingen stimuleert SilkPeel de bloedcirculatie en revitaliseert het de productie van collageen, wat een jonger uitziende huid bevordert. De therapie is echter ook ontworpen om de huidproblemen van problemen te helpen door middel van de verschillende toegevoegde serums. De vitamine C-oplossing helpt de door de zon beschadigde huid en wordt gebruikt als huidverlichter voor hyperpigmentatie. Voor acne is de huid doordrenkt met twee genezende middelen: salicylzuur dat poriënproppen oplost en bisabolol, een middel dat wordt gewonnen uit kamille dat de ontsteking kalmeert en de huid verzorgt. Voor donkere vlekken is het actieve ingrediënt lumixylpeptide en voor de vochtarme huid hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam wordt aangemaakt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om verbetering te zien? “Je zult verbetering zien bij de eerste behandeling, omdat je gezicht voller zal lijken”, zegt Kris. “En je zult dagen later verbetering blijven zien terwijl het serum onder je huid blijft werken.” Het bedrijf beveelt een reeks van vier tot zes behandelingen aan die om de week worden gepland en vervolgens eenmaal per maand onderhoud in plaats van een standaard gezichtsbehandeling.

Categories
Beauty

Summer Essentials voor gezond haar

Trim je lokken. De zomer lijkt de meest probleemloze tijd om je haar te laten groeien terwijl je jezelf in rommelige knotjes en vlechten bevindt, in tegenstelling tot een gekapte opknapbeurt of een slanke uitbarsting. Toch is het essentieel om de gespleten punten te knippen voordat ze erger worden.

Bedek je kokosnoot. Je haar is net als elk ander deel van je lichaam … het heeft bescherming nodig tegen schadelijke UV-stralen. Het is ook een misvatting dat ons haar onze hoofdhuid zal beschermen tegen schade door de zon. Gebruik kokosolie om je hoofdhuid te beschermen en te voorkomen dat je haar verbrandt (ja, dat is echt iets).

Zeg gewoon nee tegen dagelijkse shampoo. Tenzij je de kokosnoot uitwast, is het echt niet aan te raden om je haar dagelijks te wassen. Hoewel schijnbaar contra-intuïtief, verhoogt regelmatig wassen de olieproductie, wat leidt tot een nog vettigere hoofdhuid en droog, broos haar – helemaal niet goed. Geef jezelf water. Zoals alle levende wezens, hebben we water nodig. Het kan niet genoeg worden benadrukt hoe noodzakelijk het is om veel water te drinken, vooral tijdens drievoudige kwikmetingen. De juiste hoeveelheid water die elke persoon nodig heeft, is anders; nieuwer onderzoek geeft echter aan dat acht glazen van 8 ounce per dag echt niet genoeg zijn voor een goede hydratatie

Categories
Beauty

De schoonheidstrends van dit jaar

Aangepaste combinaties: personalisatie is de grootste overkoepelende trend in de branche voor 2018. Of het nu de schaduw van hun basis is (getuige het onmiddellijke succes van Rihanna’s Beauty-lijn) of de “slip” van hun moisturizer, consumenten verwachten verschillende producten te mixen en matchen / merken om precies te krijgen wat ze willen.

Opvallende olie: oliën blijven een grote huidverzorgingstrend in 2018. Volgens Pinterest, dat onlangs zijn top 100 trendvoorspellingen voor 2018 heeft vrijgegeven, zijn de repins van ‘reinigingsolie’ met 555% gestegen. Let op oliën die gezicht, lippen en lichaam beschermen en hydrateren om door te gaan.

Beautygadgets: Derma-rollers / gezichtsrollers die zijn ontworpen om de huidverzorging effectiever te maken, zullen profiteren van de wens van consumenten om het meeste uit hun producten te halen. Variërend van ijs of naaldrollen tot jade en kwarts, deze hulpmiddelen helpen consumenten ook om de spa-ervaring thuis opnieuw te beleven.

Schiet op: aan de andere kant van de tijdrovende K-beauty-rituelen die de aandacht van de consument trokken in 2017, is het gemak hot voor 2018. Miniatuur- of reisformaatproducten zullen populair zijn, samen met “just-add-water” -opties zoals huidverzorging in poeder- of filmvorm.

Maskergekte: de maskergekte is nog lang niet voorbij. Houtskoolmaskers en unieke kleien zijn populair. Maskers met slib van afgelegen meren en vulkanische as en ‘droge maskers’ druppelen naar de massamarkt, volgens de voorspelling van Cosmetics voor 2018.

Beschutting tegen de zon: huidbescherming is wereldwijd een groeiend probleem met speciale aandacht voor producten die beloven consumenten te beschermen tegen zon en vervuiling. UV-filterende antioxidanten zijn populair omdat de ozon krimpt en meer mensen samenkomen in stedelijke centra.

Uithalen: nu consumenten al het mogelijke hebben gedaan aan hun wenkbrauwen, heeft 2018 een hernieuwde focus op ogen. Pinterest zegt dat zoekopdrachten naar ‘wimpers’ met 152% zijn gestegen en dat er elke dag nieuwe mascara’s verschijnen, er is geen tekort aan producten om aan de behoeften van klanten te voldoen. Heldere eyeliner en oogschaduw zijn ook populair; Het aantal zoekopdrachten op Pinterest voor ‘heldere oogschaduw’ is met 63% gestegen.

Shine on: Over opvallende looks gesproken, glitter is ook dit jaar prominent aanwezig. Of het nu gaat om kristallen, juwelen of echte glitter op de oogleden, gouden markeerstift of glanzende lipglosses, consumenten willen dingen die sprankelen.

Genageld: ‘Nail art’ vertoont geen tekenen van vervaging (hoewel nail art-ontwerpen minimalistischer worden). Market Research zegt dat de categorie voor nagelbehandeling bijzonder populair is, aangezien consumenten op dezelfde manier willen zorgen voor hun nagelgezondheid als voor hun huid.

Opruimen: Tenslotte zetten natuurlijke cosmetica en huidverzorging hun klim voort. De nieuwste trend, volgens Future Marketing, is ‘schone kleurcosmetica’. Deze producten bieden natuurlijke formuleringen zonder de “natuurlijke uitstraling” en bieden volledige dekking, ernstige pigmentatie en veel uithoudingsvermogen.

Categories
Beauty

Feeling Good zag er nog nooit zo goed uit!

Vakantietinten: rood en goud. Toon uw vakantiegeest met ongelooflijke rode en gouden make-up. Bepaal de juiste kleur rood die uw gelaatstrekken accentueert. Is het een koel blauwrood of een warm oranjerood? Gebruik gouden oogschaduws om je ooggebied op het ooglid te accentueren – en een beetje gemengd met je blos! Je kunt deze tijd van het jaar voor de rode lippenstift en een zwaardere eyeliner gaan. Gebruik een vloeibare glitter eyeliner vanuit de binnenhoek van je ogen en lijn ongeveer een derde van de uitweg uit op je onderste wimpers.

Houd het zacht en lief. Soms is de zachtere kant van make-up alles wat een meisje in het leven wil. Kies een lippenstift, lipgloss en oogschaduw allemaal binnen dezelfde roze tintfamilie. Of kies voor smokey eyes, een goede optie voor bijna iedereen. Markeer de oogschaduw met verschillende kleuren in oogpotloden.

Klaar voor maretak. Mollige producten en injecties kunnen prijzig zijn en je kunt diezelfde illusie creëren met een lippotlood, concealer en de juiste lipstick. Zodra je klaar bent met het aanbrengen van je lippenstift, dep je een gehoekte concealerborstel in een of andere concealer en breng je een dunne lijn aan rond je lippen om eventuele verdwaalde vlekken op te ruimen en je lippen er knapperig en, indien gewenst, voller uit te laten zien.

Blijvende wenkbrauwen. Het maakt niet uit wat voor feestelijke make-up je doet, je moet één belangrijk ding onthouden: je wenkbrauwen. Gebruik een gebogen kwast en poeder om je wenkbrauwen in te vullen voor een meer gedefinieerde look. Sluit de deal af door een beetje wenkbrauwgel aan een borstel of zelfs een scheutje haarlak aan je borstel / kam toe te voegen en op je wenkbrauwen aan te brengen om alles op zijn plaats te houden.

Gloeiende huid. Er is ook glamour te vinden die ingehouden wordt met een eenvoudige, maar toch magische, stralende huid. Je hebt een losse poedermarkeerstift, een zachte gezichtsborstel en een spuitfles water nodig. Zet de markeerstift op de borstel, tik om het teveel te verwijderen, spritz met water en breng het langs je jukbeenderen aan om je innerlijke luminescentie naar voren te brengen!