Vakantietinten: rood en goud. Toon uw vakantiegeest met ongelooflijke rode en gouden make-up. Bepaal de juiste kleur rood die uw gelaatstrekken accentueert. Is het een koel blauwrood of een warm oranjerood? Gebruik gouden oogschaduws om je ooggebied op het ooglid te accentueren – en een beetje gemengd met je blos! Je kunt deze tijd van het jaar voor de rode lippenstift en een zwaardere eyeliner gaan. Gebruik een vloeibare glitter eyeliner vanuit de binnenhoek van je ogen en lijn ongeveer een derde van de uitweg uit op je onderste wimpers.

Houd het zacht en lief. Soms is de zachtere kant van make-up alles wat een meisje in het leven wil. Kies een lippenstift, lipgloss en oogschaduw allemaal binnen dezelfde roze tintfamilie. Of kies voor smokey eyes, een goede optie voor bijna iedereen. Markeer de oogschaduw met verschillende kleuren in oogpotloden.

Klaar voor maretak. Mollige producten en injecties kunnen prijzig zijn en je kunt diezelfde illusie creëren met een lippotlood, concealer en de juiste lipstick. Zodra je klaar bent met het aanbrengen van je lippenstift, dep je een gehoekte concealerborstel in een of andere concealer en breng je een dunne lijn aan rond je lippen om eventuele verdwaalde vlekken op te ruimen en je lippen er knapperig en, indien gewenst, voller uit te laten zien.

Blijvende wenkbrauwen. Het maakt niet uit wat voor feestelijke make-up je doet, je moet één belangrijk ding onthouden: je wenkbrauwen. Gebruik een gebogen kwast en poeder om je wenkbrauwen in te vullen voor een meer gedefinieerde look. Sluit de deal af door een beetje wenkbrauwgel aan een borstel of zelfs een scheutje haarlak aan je borstel / kam toe te voegen en op je wenkbrauwen aan te brengen om alles op zijn plaats te houden.

Gloeiende huid. Er is ook glamour te vinden die ingehouden wordt met een eenvoudige, maar toch magische, stralende huid. Je hebt een losse poedermarkeerstift, een zachte gezichtsborstel en een spuitfles water nodig. Zet de markeerstift op de borstel, tik om het teveel te verwijderen, spritz met water en breng het langs je jukbeenderen aan om je innerlijke luminescentie naar voren te brengen!