Uw reguliere huidverzorgingssysteem is misschien niet het beste het hele jaar door. Maar het veranderen van je schoonheidsroutine in overeenstemming met het seizoen is iets waar maar weinigen van ons over nadenken.

Net zoals u uw garderobe in overleg met de seizoenen omschakelt, moet u ook uw huidverzorgingsproducten roteren om uw huid te beschermen tegen klimaatvariabelen … extreme hitte, kou en vochtigheid … zelfs de harde wind. De omgeving / geografische omstandigheden waarin u leeft, evenals de dagelijkse stress die u doormaakt, kunnen van invloed zijn op de manier waarop uw huid zich gedraagt ​​en reageert! Dus aandacht besteden aan de seizoensgebonden klimaatveranderingen zal van invloed zijn op welke huidverzorgingsbehandelingen u nodig heeft en eventuele aanpassingen van het regime.

Wist je dat onze eetgewoonten ook veranderen met de seizoenen? Dat komt waarschijnlijk door de seizoensgebonden oogstpatronen van alles wat vers, fruitig en groen is! Aangezien we het er allemaal over eens zijn, heeft wat je binnenkrijgt direct invloed op de gezondheid van je huid.

Je hebt nu meerdere redenen om je regime met de seizoenen te veranderen!

Over het algemeen zult u merken dat uw teint in de zomer vetter is en in de winter droger, wat betekent dat dezelfde vochtinbrengende crème die het hele jaar door wordt gebruikt, niet voldoende is. Gebruik de seizoensverandering in uw regio als een indicator om te beginnen met de overgang van uw producten.