Als het gaat om het vertalen van herinneringen naar tastbare decorstukken, kan het moeilijk zijn om uw persoonlijke stijl te verzoenen met uw verlangen om uw gezin te laten zien. Muurstickers en koelkasten passen misschien niet bij je minimalistische esthetiek, maar gelukkig zijn dat niet je enige opties.

Familie poppen

Breng je groepsportret van het canvas naar een meer speels medium. Deze zachte miniatuurpoppen zijn gemaakt met een mix van nieuw en gerecycled vintage textiel en kunnen worden aangepast om elk gezinslid na te bootsen.

Aangepaste portretten

Leg uw gezin (huisdieren, inclusief!) Vast door middel van deze eigenzinnige, gepersonaliseerde illustraties.

Catchall hardcover boeken

Heb je een arsenaal aan tekeningen die je kleintjes hebben gemaakt en die je wilt vasthouden, maar kun je de ruimte niet vinden om het te huisvesten? De fotoboeken van Artifact Uprising zijn de manier om het te doen. Met de iPhones van vandaag kun je in deze fotoboeken ook kinderkunstwerken, herdenkingsbrieven, kaartjes en verschillende andere 3D-items digitaliseren. En de stoffen hoezen en bedrukte stofjassen zijn zeker ook salontafel en plank waardig.

Roterende printbox

Als u niet over de schapruimte beschikt om al uw fotolijsten te ordenen, is deze displaybox een geweldige optie. Zie het als een album en een frame, alles in één. Je kunt maximaal 50 foto’s in de doos opslaan en de functieafbeelding naar eigen inzicht verwisselen.

Wereldkaart

Vier de liefde van uw gezin voor reizen met deze slimme kurkkaart. Neem mini-polaroids, kaartjes en al het andere van uw reizen of vakanties en pin ze vast aan hun overeenkomstige lokale. Dit is een geweldige manier om je herinneringen te laten zien, evenals alle geweldige plekken waar je bent geweest.