Barwagens zijn misschien wel het meest veelzijdige huisartikel. Natuurlijk, ze zijn ontworpen om een ​​verzamelplek te zijn voor happy hours en diners (naast opslag voor glaswerk, sterke drank en kommen met verse citrus), maar zelfs voordat de sociale afstand tot stand kwam, bewezen ze dat ze een jack van alle transacties.

Als je een opknapbeurt van een barwagen wilt die je helpt om je drankstation beter te gebruiken, zijn hier een paar slimme alternatieve toepassingen, rechtstreeks van een paar betrouwbare designer-vrienden. Van koffiekarren tot een WFH-station op wielen, het is tijd om dit huishoudelijke onderdeel wat harder te laten werken.

Verander het in een reizende bibliotheek

Stel je een samengestelde verzameling van je favoriete titels voor, gemobiliseerd en klaar om je overal te volgen, waar je ook bent. Als je in een studio of een kleine ruimte bent, is het een goed idee om van je barwagen een rollende bijzettafel te maken die naast je bank of bed kan staan.

Verander het in een thuiswerkwagen

Zodra het werk of de schooldag klaar is, stelt Isbell voor om de eettafel op te ruimen en alles op dit opbergstuk te laden, weg te rollen en uit het zicht te houden. Door de activiteiten van de dag gescheiden te houden van die van de avond, kun je het potentiële, waanzinnige gevoel dat je zou kunnen krijgen als je op dezelfde plek moet werken en wonen, afweren.

Verander het in een verticale binnentuin

Als je de laatste tijd meer interesse hebt getoond in het planten van zaden en bloemen, zal je barwagen misschien beter worden gebruikt als een gelaagde mobiele tuin. Als je niet van plan bent zaden te zaaien, vul dan gewoon de kar met potplanten.

Verander het in een Spa-on-Wheels

Alleen omdat je veel meer tijd binnenshuis doorbrengt, wil nog niet zeggen dat zelfzorg uit het raam moet gaan. Maak uw eigen R & R-trolley door uw favoriete kaarsen, etherische oliën, handdoeken en gezichtsmaskers op de kar te plaatsen. Maak deze draagbare oase compleet met een paar vers gesneden bloemen, een boek en andere snuisterijen die je helpen ontspannen.

Verander het in een gezinsvriendelijk Libation-station

Houd Mason-potten gevuld met trailmix, bamboerietjes en verschillende andere zoetigheden op zijn thuisbar.