Ooit een kenmerk van nautisch ontwerp en een hoofdbestanddeel van retro strandclubs, zijn cabana-strepen eindelijk tot hun recht gekomen. En we hebben het niet over nautische terrasoverkappingen of ligstoelen. Dit klassieke nietje is niet langer gedegradeerd tot ruimtes aan het zwembad, maar is overgegaan in een moderne vorm die nu verkrijgbaar is in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Patroon gooien

Voor degenen die de voorkeur geven aan een iets minder traditionele versie van cabana-strepen, draait het bij Dusen Dusen’s riff op het motief om mixen en matchen met een levendige reeks contrastrijke tinten. Hang deze plaid op een kunstzinnige manier op je bank voor een opvallende afwerking.

Blauw en wit dekbedovertrek

Je bed verdient meer dan alleen een effen witte deken, niet? De dromerige blues in dit katoenen dekbedovertrek beloven een gevoel van kalmte en koelte in de slaapkamer. Bonusontwerppunten voor het schilderen van uw muren in een complementaire tint die erbij past.

Gestreepte X-Bench

X markeert de plek voor een geweldig ontwerp en deze op maat gemaakte bank is ongeveer zo goed als mogelijk. Kies voor een fel geel-wit gestreepte bekledingsstof en prop het stuk in de inzending. Of zet een paar aan het voeteneinde van het bed. Waar je het ook gebruikt, het zorgt voor een levendige kleur.

Verwijderbare achtergrond

Zin in avontuur? Geef je muren een opbeurende verfrissing met dit stoere gestreepte behang. De methode van afpellen en plakken zorgt ervoor dat u hem net zo gemakkelijk kunt verwijderen als u hem kunt ophangen.