Bare Walls opgegeven met tijdelijk behang

Een van de gemakkelijkste manieren om uw ruimte op te vrolijken zonder een deuk in uw borg te steken, is door tijdelijk behang te installeren. Het is relatief eenvoudig op te zetten (zorg ervoor dat je een aantal online tutorials bekijkt om luchtbellen te voorkomen) en als het tijd is om te verhuizen, pellen deze papieren schadevrij af.

Verzacht ruimtes (en bedek Blah-vloeren) met tapijten

Wanneer je naar een appartement verhuist, zit je vrijwel vast aan de bestaande vloeren: hardhout, als je geluk hebt, of retro vloerbedekking als je in een oud gebouw landt.

Voeg karakter toe met een enkele geschilderde accentmuur

Het schilderen van een kamer klinkt leuk totdat je het echt doet en onthoud hoeveel moeite het kost om vier muren te primen, meerdere gelijkmatige lagen aan te brengen en net zo in te snijden op plafonds en hoeken.

Fake ingebouwde ins en slimme rekken

Ingebouwde kasten zijn een levensveranderende opslagoplossing. Maar helaas hebben veel appartementen niet zo’n luxe en kun je de muren niet precies weghakken en ze zelf toevoegen. Maar je kunt de look gemakkelijk nep maken met strategische rekken, die je kunt schilderen om bij de muren te passen of omgekeerd.

Verander tijdelijk harde afwerkingen met contactpapier

Net zoals u de vloerbedekking in een verhuur niet echt kunt veranderen, zit u ook min of meer vast met de harde oppervlakken – werkbladen komen meteen in u op. Maar dat betekent niet dat je hun uiterlijk niet tijdelijk kunt veranderen.