Maandag hangende plantenbakken gesloten

Deze kleurrijke hangende manden voegen direct helderheid en moderne flair toe aan uw huis. De aanraking van overlappende kleuren aan de onderkant van de katoenen touwmanden creëert een abstracte, driekleurige look die zelfs de saaiste hoeken van uw huis in het oog springt. Pak een paar kleuren en vormen voor een artistieke mix.

Weelderige vetplanten Rainbow Planter

Kleur je wereld met deze eigenzinnige handgemaakte potten! Kies uit drie patronen en maten – met geen van beide kunt u fout gaan. U kunt er ook voor kiezen om een ​​afvoergat toe te voegen of niet.

Luiaard hangende plantenbak

Deze plantenbak is net zo schattig als mogelijk. Een glimlachende, luie luiaard die aan je raam of keukenhaak bungelt, is ongelooflijk schattig – om eerlijk te zijn, we zouden dit willen, ook al had het geen slot voor vetplanten of luchtplanten.

Alice Townhouse Pot

Deze handgeschilderde potten zijn de perfecte manier om je huis letterlijk huiselijker te maken. De huisvormige plantenbakken van steengoed zijn licht gedecoreerd met kleurrijke bloemen, waardoor ze net zo goed een tafelbladdecor zijn als een vat voor je groenten.

Grey Green Goods Heart Planter

Er is nog nooit een beter moment geweest om wat liefde te verspreiden! Doe het met deze simpele en lieve plantenbakken. Ze zijn gemaakt van canvas of linnen naar keuze en de harten zijn met de hand uitgesneden en blok gedrukt op de plantenbakken, wat resulteert in een persoonlijk stuk dat je bureau (of een andere ruimte) zeker zal opvrolijken.