Wat zijn enkele veelvoorkomende symptomen van burn-out?

Een pessimistisch perspectief op het leven of werk tonen

Fysieke, emotionele en mentale uitputting

Lagere immuniteit tegen ziekten of ziektes

De-motivatie

Lagere productiviteit

Verarmde energieniveaus

Als u een van deze symptomen heeft, moet u mogelijk verder lezen, want ik zal u zeven door onderzoek onderbouwde strategieën laten zien om te herstellen wanneer u een burn-out van uw werk heeft.

Maar daarvoor is er een verband tussen stress en Burnout?

Burn-out kan het gevolg zijn van langdurige, niet-aflatende stress, maar het is niet hetzelfde als stress.

Stress omvat overheersende druk die mentaal en fysiek een tol van je eist. Mensen die gestrest zijn, kunnen zich beter voelen als ze alles in balans kunnen brengen.

Burn-out daarentegen is een toestand van leeg voelen, gebrek aan motivatie en mentale uitputting. Als je een burn-out hebt, zie je geen hoop in jouw situatie.

Terwijl overmatige stress wordt verdronken in verantwoordelijkheden, is burn-out een toestand van volledige uitputting.

Burnout-fase

In deze fase worden alle symptomen ernstig. Dit is het exacte stadium waar mensen naar verwijzen als ze het hebben over burn-out. In dit stadium zul je het gevoel hebben dat het gewoon niet mogelijk is om door te gaan met je leven.

Hoewel Burnout te genezen is, vereist het dat je je huidige realiteit accepteert en een beslissing neemt om je levensstijl en mentaliteit te veranderen. Je moet je donkerste moment zien als die fase die je in staat zal stellen je doel in het leven te ontdekken.