Maak fotoalbums

Als je net als de meeste mensen bent, heb je waarschijnlijk veel foto’s en heel weinig fysieke albums. De generatie van mijn ouders had altijd fotoalbums. Ik kan naar het huis van mijn ouders in Florida gaan en minstens twintig albums uit het leven van mijn ouders en mijn jeugd vinden waar ik doorheen kan bladeren en herinneringen aan kan ophalen. Fysieke, tastbare fotoalbums worden altijd gekoesterd.

Dit is een geweldige activiteit voor gezinnen van alle leeftijden. U kunt het project op verschillende manieren benaderen. U kunt de foto’s afdrukken en in uw eigen fysieke fotoalbum plaatsen (het soort dat onze ouders gebruikten en u kunt het nog steeds kopen), u kunt plakboek maken of u kunt een online fotoalbum maken.

Indoor kamperen met blad forten

Welk kind houdt niet van een goed lakenfort? Sheet forts zijn het soort herinneringen dat een jeugd geweldig maakt. Als uw kinderen geen herinneringen hebben aan het fort, dan is het nu het moment om ze te maken!

Het enige wat je nodig hebt zijn wat lakens. Hoe groter hoe beter. Plat en passend werken prima. Hoeslakens kunnen handig zijn om onder de poten van tafels vast te zetten, omdat ze elastische hoeken hebben en worden verzameld. We gebruiken graag tafels, stoelen en soms ook bankkussens. Je creëert een ruimte met het meubilair en bedekt het meubilair vervolgens met lakens. Je maakt in wezen binnententen.

Samen bakken of koken

Thuis blijven is een geweldige kans om als gezin samen te koken of bakken. Als u speciale recepten heeft die u uw kinderen wilt leren, is dit een goed moment om dat te doen. Nadat u het speciale dessert of gerecht met uw kinderen heeft gemaakt, heeft het ook voor hen een speciale betekenis. Ze zullen zich de tijd kunnen herinneren dat ze dat speciale brouwsel met jou hebben gemaakt en de herinneringen die je die dag hebt gemaakt.

Speel samen bordspellen

Deze bord- en kaartspellen zijn niet duur en bieden urenlang vermaak. Het is ook een geweldige manier om als gezin een band op te bouwen en herinneringen te creëren.

Voor heel jonge kinderen kun je beginnen met spellen als Candy Land en Chutes and Ladders. Vanaf daar kun je naar iets meer uitdagende games voor hun geest gaan, zoals Uno, Monopoly Junior, Memory, eenvoudige kaartspellen en Connect Four.

Zet een show of play op

Familietalentenshows, een toneelstuk opvoeren en een muzikale show opvoeren hebben geen publiek nodig. Uw gezin kan de show doen en opnemen op uw telefoon of ander elektronisch apparaat. Er is geen ander publiek voor nodig dan jullie allemaal om het onvergetelijk te maken. Het is de ervaring van samenwerken, plannen en samen uitvoeren van de show die het speciaal maakt.